Σελίδες

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ BANFF ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Το Εθνικό Πάρκο Banff στα καναδικά Βραχώδη Όρη καλύπτει έκταση 6.641 τετραγωνικών χιλιομέτρων και αποτελεί τόπο κατοικίας ελαφιών, άγριων αρκούδων, κογιότ, ενυδρίδων των ποταμών και λύκων.

Το πάρκο ανακηρύχθηκε το 1984 Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Πρόκειται για το παλαιότερο εθνικό πάρκο που ιδρύθηκε στα Βραχώδη Όρη το 1885 και αποτελεί ένα από τα πιο επισκέψιμα εθνικά πάρκα του κόσμου.

Η λίμνη Morraine είναι μια πανέμορφη λίμνη, που βρίσκεται  στο Εθνικό Πάρκο Banff. Σ' αυτό το Εθνικό Πάρκο βρίσκεται η επίσης υπέροχη λίμνη Louise. Η "Κοιλάδα των δέκα κορυφών", σε υψόμετρο 1.885 μέτρων, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με την φυσική ομορφιά της.

Τροφοδοτείται από παγετώνα κι όταν γεμίζει με νερό παίρνει μια υπέροχη απόχρωση  μπλε χρώματος, που οφείλεται στα ιζήματα που βρίσκονται στο βυθό της.

Η περιοχή γύρω από τη λίμνη έχει πολλά μονοπάτια για πεζοπορία, στα οποία κατά περιόδους διακόπτεται η πρόσβαση, γιατί υπάρχουν αρκούδες. 

Η θέα της λίμνης από το  μονοπάτι Rockpile, που έχει μήκος 300 μέτρα, είναι ένα από τα περισσότερο φωτογραφημένα τοπία του Καναδά.

Απολαύστε την μοναδική ομορφιά του τοπίου!!





ΠΗΓΕΣ: http://aksioperierga.blogspot.gr/
              https://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου