Σελίδες

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (?)

Τις τελευταίες μέρες παίζονται κατά κόρον κάποια βίντεο με φαντάσματα. Φαντάσματα άνθρωποι, φαντάσματα αυτοκίνητα. Εικόνες που εξάπτουν τη φαντασία και δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

 --------------------------------------------------  

Ιστορίες φαντασμάτων κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του δικτύου FOX, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα κυπέλλου στη Βολιβία, στις 17 Απριλίου, ανάμεσα στις ομάδες The Strongest και Defensor Sporting.


Λίγα λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, η κάμερα εστιάζει σε ένα σημείο της κερκίδας, όπου εμφανίζεται μία φιγούρα να τρέχει από τη μία άκρη στην άλλη και να περνάει μέσα από το διαχωριστικό πλέγμα.

Φυσικά δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για κάποιο τρικ μέσω υπολογιστή και δεν πιστεύουν σε καμία περίπτωση τις ιστορίες περί φαντασμάτων. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο γήπεδο χτίστηκε σε σημείο που παλαιότερα βρισκόταν ένα νεκροταφείο, ενώ τη δεκαετία του '50 ένα τμήμα της κερκίδας κατέρρευσε παρασύροντας στο θάνατο 500 περίπου θεατές.




-------------------------------------------------

Είναι σαν μια σκηνή από την ταινία « Back To The Future» αφού  εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο από το πουθενά σε μια διασταύρωση!

Κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει ακριβώς από πού προήλθε αυτό το αυτοκίνητο που προκάλεσε αυτόν τον πανικό και τελικά το τροχαίο.

Κάποιοι που είδαν το βίντεο από το YouTube θεωρούν ότι το αυτοκίνητο που έρχεται από τα δεξιά χτύπησε το αμάξι «φάντασμα».

Δείτε το βίντεο μήπως και το... εξηγήσετε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου