Σελίδες

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

2CELLOS - LUKA SULIC & STJEPAN HAUSER

Οι «2Cellos» είναι ένα εκρηκτικό ντουέτο, δύο δεξιοτέχνες της κλασικής μουσικής που με όπλο τα δύο βιολοντσέλα, έσπασαν κάθε φραγμό και μας προκαλούν σε ένα απίστευτα δυναμικό παιχνίδι.

Οι δύο νεαροί και ιδιαίτερα χαρισματικοί Κρoάτες τσελίστες, Luka Sulic και Stjepan Hauser, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να σπάσουν τα όρια μεταξύ των διαφορετικών ειδών μουσικής. Όλα ξεκίνησαν όταν η μοναδική διασκευή τους για τσέλο στο πασίγνωστο κομμάτι «Smooth Criminal» του Michael Jackson προκάλεσε μια απίστευτη μουσική θύελλα.

Μέσα σε μια μόνο εβδομάδα, το ερασιτεχνικό βίντεο που ανέβασαν στο youtube, απέκτησε τρία εκατομμύρια views κάτι που τους οδήγησε στη συνέχεια σε συμβόλαιο για το πρώτο τους άλμπουμ με την Sony Masterworks και έφερε τον ίδιο τον Elton John στην πόρτα τους με μία πρόσκληση να συμμετάσχουν στην παγκόσμια περιοδεία του.

Απολαύστε τους εκρηκτικούς «2Cellos», ένα δυναμικό ντουέτο που θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε τη σχέση μας με την κλασική μουσική και ένα εμβληματικό μουσικό όργανο, το τσέλο.

 Πάθος, δυναμισμός, γοητεία και συγκίνηση στο maximum.






Περισσότερα: http://www.zougla.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου