Σελίδες

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ VOLVO ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ JEAN-CLAUDE VAN DAMME

 Ο Βέλγος απέδειξε σε ένα διαφημιστικό βίντεο, το οποίο κάνει πάταγο στο youtube, ότι διατηρεί την ευλυγισία του παρά τα 53 χρονάκια του.
Σε ένα διαφημιστικό σποτ για λογαριασμό της Volvo, στέκεται ο Van Damme με το κάθε πόδι του χωριστά πάνω στους εξωτερικούς καθρέπτες δύο φορτηγών. Η κάμερα στρέφεται προς τα κάτω και ξαφνικά βλέπουμε, ότι τα φορτηγά κινούνται όλη την ώρα με την όπισθεν. Ταυτόχρονα μεγαλώνει σταδιακά το χάσμα μεταξύ τους, τα πόδια του Βέλγου ανοίγουν, για να καταλήξει στο τέλος να πραγματοποιήσει ένα μεγαλειώδες σπαγγάτο!
Το εγχείρημα απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα από τους δύο οδηγούς, καθώς τα φορτηγά πρέπει να κινούνται με την ίδια ταχύτητα και –για ένα διάστημα- να διατηρείται με απόλυτη ακρίβεια η ίδια απόσταση μεταξύ τους. Θα αρκούσε να φύγει ένα φορτηγό μερικά εκατοστά πιο μακριά από το άλλο ή να κινηθεί ελάχιστα γρηγορότερα ή αργότερα, για να εξελιχθεί το διαφημιστικό σποτάκι σε φιάσκο και να πέσει ο ηθοποιός από ψηλά με απρόβλεπτες συνέπειες για τη σωματική του ακεραιότητα.
«Όταν διάβασα το σενάριο, σκέφτηκα ότι θα φανεί πραγματικά απίστευτο. Ήταν πολύ αυτοκρατορικό», έγραψε ο μυώδης ηθοποιός από τις Βρυξέλλες στο Twitter. Η Volvo επιδιώκει να αποδείξει με το συγκεκριμένο βίντεο, πόσο ακριβές είναι το νέο σύστημα διεύθυνσης Dynamic Steering των φορτηγών της. Μάλιστα για να το κάνει εντυπωσιακότερο, επέλεξε να κινηθούν τα φορτηγά με την όπισθεν!
Σύμφωνα με τη σουηδική μάρκα, το σύστημα Volvo Dynamic Steering προσφέρει μία εκπληκτική ακρίβεια στους ελιγμούς. Βασίζεται μάλιστα σε ένα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο ηλεκτρικό μοτέρ, που ελέγχει και διορθώνει γύρω στις 2.000 φορές ανά δευτερόλεπτο ακόμη και τις πιο ανεπαίσθητες κινήσεις του τιμονιού.

* Θεωρώ πως το εγχείρημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για να είναι αληθινό. 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου