Σελίδες

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



Ο Τζουλιάνο (8 ετών) και ο Κλαούντιο (6 ετών) Στρόε είναι 2 αδέρφια από το Γκαλάτσι της Ρουμανίας. Ο πατέρας τους έχει… μεγαλεπήβολα σχέδια για τους δύο γιους του αφού ελπίζει να βγάλει χρήματα από αυτούς στο μέλλον. Από μικρή ηλικία τους έχει βάλει στα γυμναστήρια ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν πιο δυνατοί και σε κάποια χρόνια να βγάζουν χρήματα από αγώνες πάλης. Οι ώρες στο γυμναστήριο έχουν αποδώσει και οι δύο πιτσιρικάδες εντυπωσιάζουν με τα κατορθώματά τους.

Το 2009 ο Τζουλιάνο Στρόε μπήκε στο βιβλίο «Guinness World Records» κάνοντας τον λιγότερο χρόνο που έχει καταγραφεί ποτέ σε απόσταση δέκα μέτρων με τα χέρια και μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια του.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2010 έσπασε ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τον αριθμό των 90 μοιρών push-ups (η οποία είναι μια άσκηση όπου τα push-ups εκτελούνται χωρίς να αφήσει τα πόδια του να αγγίξουν το έδαφος). Ο μικρός Στρόε που είναι το μοναδικό παιδί στον κόσμο, που είναι τόσο πολύ γυμνασμένο, κατάφερε να κάνει 20 push-ups των 90 μοιρών, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 12.

ΠΗΓΗ:  http://www.zougla.gr
               http://donkihotes.gr/

(Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν ένας πατέρας να υποβάλλει τα παιδιά του σε τόσο απαιτητικά προγράμματα εκγύμνασης, χωρίς να ανησυχεί για την υγεία τους).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου